Opgeruimde kleding kast

13-08-2018

Dit weekend heb ik de eerste helft van mijn kleding kast opnieuw opgeruimd.

Opgeruimde slaapkamerkast

Dit weekend ben ik weer een gaan schuiven met mijn opruim bakken en dozen. En ik heb nu eindelijk het gevoel dat de opruim manier die ik nu heb gevonden voor mijn spullen, nog heel lang goed gaat functioneren voor mij.


Onder in de Kast

- Mijn winter en herfst kleding heb ik nu op één plank in 3 bakken. Voor elke categorie één bak: Herfst, Winter en extra broeken

- Voor mijn dunne kleding 4 bakken: topjes, bloesjes, jurken, rokjes en dunne broeken.

Boven in de kast

- En op de plankdaarboven heb ik gekozen om mijn huis-decoratie neer te zetten, aangezien dit boven in de kast is en ik hier het minst gebruik van maak. (alleen één of twee keer per seizoen bij momenten zoals: herfst, Halloween, kerst, Pasen en Lente.)

-De decoratie dozen zijn dan ook verdeeld in categorieën zoals: glas, Herft-Winter kaarsen, Lente-Zomer kaarsen en paas en Halloween decor.

Tip: Ga elk seizoen als je je woon-decoratie weer aanpast even door de decoratie dozen/bakken om te kijken wat je niet meer wilt hebben en geef dit vervolgens aan iemand die je kent of doneer het item aan de kringloopwinkel in de buurt.


Tip: Een goed opruim systeem creëren voor je spullen kost tijd. Af en toe zal je jou systeem aan moeten passen aan jou manier van leven: bijvoorbeeld dingen die je amper nodig hebt laag of hoog in de kast en dingen die je veel gebruikt op een makkelijk plek. (arm of oog hoogte)



e-mail: DeclutterCleanandOrganize@hotmail.com   Telefoonnummer: 06-18305184
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.