Koffie tafel boeken als decor

01-01-2020

Koffie tafel boeken

Zelf hou ik heel erg van om boeken te gebruiken als home-decor. Niet alleen omdat ik hou van het lezen van allerlei interessante boeken, maar ook omdat een heleboel boeken zo mooi zijn dat je ze goed kunt verwerken in je home-decor!

Losse boeken

Er zijn genoeg geweldige grote koffie-tafel boeken te vinden, die en groot en heel mooi zijn. Je kunt er voor kiezen om een groot boek op je woonkamer tafel te leggen of in een kast , als home-decor. Ook kun je op dat boek meer home-decor stapelen. zoals bijvoorbeeld een boek en daarbovenop een doosje of een kaars.

Boeken stapelen

Je kunt er ook voor kiezen om een aantal boeken op elkaar te stapelen. Ik doe dit altijd van groot naar klein, dit zorgt voor een visueel rustig effect. Zelf stapel ik vaak 3 tot 4 boeken op elkaar. Meer dan 4 oogt als snel te druk en rommelig. Ook bij een stapel boeken kun je ervoor kiezen om extra home-decor erop te stapelen, zoals een kaars of een vaasje. Ga je nu voor een rustig oogender effect, dan kun je de stapel boeken het best leeg laten.e-mail: DeclutterCleanandOrganize@hotmail.com   Telefoonnummer: 06-18305184
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.