Wie ben ik?


Wie ben ik?

Hallo, ik ben Tessa Schipper een opruim-coach, werkzaam in Zwolle en omgeving.

Ik heb inmiddels mijn certificaat Professional Organizer van de LOI behaald. Deze LOI studie is erkend door de branchevereniging NBPO.

En ik sta sinds 01-11-2019 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Waarom opruim-coach?

Al heel lang is mijn grote passie: Het creëren van rust en ruimte in huis en hoofd, doormiddel van het opruimen van de woonruimtes van mijn klanten. 

Wat is de logica erachter?

 Door het creëren van opgeruimde woonruimtes en de routines die daarbij passen, ontstaat er rust in je huis maar ook in je hoofd. Hierdoor is het voor mijn klanten weer makkelijker mogelijk om prettiger te leven in hun woonruimtes, want:

- Omdat je huis is opgeruimd, is er een duidelijke aangewezen plek voor de dingen in je huis. 

- Je kunt de dingen in je huis weer makkelijker terug vinden en weer opruimen. (je hoeft dus niet eindeloos te zoeken naar een item of een opbergplek)

- Door het creëren van een opruim en schoonmaak routines, houd je ook echt je huis netjes. 

Dit alles bespaart je dagelijks dus een hele hoop tijd. Tijd die je anders nu anders kunt invullen dan druk met je huishouden bezig zijn. Tijd om te genieten van andere dingen, zoals: je gezin, je hobbies en uitjes buiten de deur.