Kristallen als Home-Decor

21-06-2024

Kristallen als home-decor

Zelf maak ik al jaren gebruik van kristallen in mijn huis. Niet alleen voor hun spirituele werking, maar ook omdat de kristallen super mooi staan als home-decor werken in mijn huis!

Grote kristallen

Een groot kristal kan heel mooi staan als een een vocal point in je huis. Leg je kristal bijvoorbeeld neer op een mooi home-decor boek op je woonkamer tafel. Ook kun je een groot kristal neerleggen op een plank in een kast als onderdeel van je home-decor. Je kun allerlei plekken in je huis verzinnen waar een groot kristal mooi kan staan! Plekken die zowel mooi zijn als spiritueel goed voelen voor jou en je kristal.

Kleine kristallen

Kleine kristallen leg ik vaak in een groepje bij elkaar neer. Deze groepjes zijn altijd kristallen die samen qua spirituele flow, goed met elkaar werken. Zoals bijvoorbeeld de gouden driehoek : Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist. Deze gouden driehoek zorgt goede atmosfeer in mijn woonkamer, rondom het gebied waar de stenen liggen. Je kunt je kristallen bijvoorbeeld op een mooi schaaltje leggen of op een een mooi home-decor boek. Waar je ook kiest je kristallen neer te leggen, doe dit op een plek die voor jou werkt en goed voelt.e-mail: DeclutterCleanandOrganize@hotmail.com   Telefoonnummer: 06-18305184
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.