Nikki Boyd

11-12-2017

In deze blogpost vertel ik over Nikki, een van de vrouwen die mij het meest geinspireerd heeft met haar website en youtube-kanaal.

Nikki Boyd

 
Nikki Boyd is mijn favoriete youtuber en organizers. Nikki woont in Amerika. Ze heeft van haar passie in organiseren haar werk gemaakt. Nikki heeft 2 YouTube-kanalen en een website. Ze heeft een hele fijne opruim en organiseer stijl: ze gebruikt mooie, rustige kleuren en producten! En ze richt alles met een professionele blik in.

Nikki is ooit begonnen met haar at home youtube kanaal; waar ze zich focuste op het inrichten en organizen van de ruimtes in haar eigen woning. Op haar at home youtube kanaal vind je allerlei tips en trick voor het organizersn van bijvoorbeeld de keuken, de badkamer en je tas! 

Ook laat ze de reis zien die ze doormaakt als eigenaresse van een nieuw bedrijf (als professional organizer) en hoe ze haar bedrijfspand  super opgeruimd en tactisch heeft ingericht!

Door de filmpjes van Nikki heb ik geleerd hoe professioneel opruimen eruit kan zien. Nikki heeft mij ge├»nspireerd in het creeren van mijn eigen opruim-stijl! Mijn eigen motto is namelijk: organizen hoeft niet alleen functioneel te zijn. De ruimtes in je huis kun je funcioneel, mooi en minimalistisch opruimen!

Boeken 

Nikki Boyd heeft inmiddels 3 boeken uitgebracht, waaronder; 

  • Beautifully organized at home
  • Beautifully organized at work
  • The beautifully organized home planner   

Links naar de website en het YouTube-Kanaal van Nikki:e-mail: DeclutterCleanandOrganize@hotmail.com   Telefoonnummer: 06-18305184
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.